Modesta - Plus Creation Technology
gekozen taal:  GB Flag  DE Flag  JP Flag  RU Flag  TR Flag  NL Flag  BR Flag
AU Flag  NO Flag  SE Flag  PL Flag  RO Flag  KR Flag  CN Flag
HR Flag  IT Flag  LT Flag  CH Flag  
Login icon CUSTOMER ZONE LOGIN

PRODUKTEN & COATINGS

P-01A - Primer / Finishing Polish

P-01A

Primer / Finishing Polish

P-01A is een hoog-geavanceerde unieke onderlaag die gebruikt wordt voor Modesta vloeibare glascoatings. Het bevat een mengsel van hoge kwaliteit harsen en toevoegingen die in staat zijn om tot aan 10 microns bovenop de lak te creëren. Het kan ook gebruikt worden als een eindpolitoer die schittering en diepte toevoegt aan de lak.
 
BC-03 - Pure Glass Coating

BC-03

Pure Glass Coating

Extreme duurzame harde pure glascoating die licht reflecteert met specifieke golflengtes, zodat er een onmiddelijke heldere schitterende glans ontstaat. Bevat middelen die fotokatalyse tot stand brengen die aktieve zuurstof produceert die wanneer deze blootgesteld wordt aan uv-stralen hechting van vuil voorkomt.
 
BC-05 - Geavanceerde Waterafstotende Glass Coating

BC-04

Nano-Titanium Glass Coating

A new formula coating that combines the best advantages of the original Pure Liquid Glass coatings and highest quality nano-grade titanium. This combination creates a deeper shine and better reflections on the paint. A significantly prolonged working time also allows easier and safer application.
BC-06 - Hittebestendige harde glascoating voor velgen en carrosserie

BC-05

Geavanceerde Waterafstotende Glass Coating

Het vlaggeschip van Modesta. Gebaseerd op een driedimensionale moleculaire omlijsting, vormt het een hoog-duurzame harde glaslaag op de autolak en creëert een unieke ‘candy-like’ schittering. Andere kwaliteiten zijn sterke waterafstotende eigenschappen, duurzaamheid tot tien jaar en een uitstekende bescherming tegen allerlei soorten van vuil en oxidatie.
 
BC-06 - Hittebestendige harde glascoating voor velgen en carrosserie

BC-06

Hittebestendige harde glascoating voor velgen en carrosserie

Creëert een harde glascoating met een sterk moceculaire structuur die een langdurige laag creëert. BC-06 wordt aangebracht met een verfpistool en is hittebestendig tot 1300 C – genoeg om de wielen te beschermen tegen gloeiend remstof.
 
BC-06 - Hittebestendige harde glascoating voor velgen en carrosserie

M1 SHOT

Quickdetailer onderhoudsspray

Handig als een tijdelijke bescherming totdat de glascoating compleet gehard is. M-1 SHOT kan ook gebruikt worden in het onderhoud van Modesta’s glascoatings die jaren werkzaam blijft maar waarvan het waterafstotende effect op het oppervlakte vermindert na verloop van tijd. M-1 SHOT helpt om dit effect te herstellen.
ZIE VERGELIJKINGS TABEL
BEKIJK ALLE PRODUCTEN

VIND ONS OP FACEBOOK

ANDERE SOCIALE MEDIA PAGINAS